Verzekering

Bij Centraal Beheer is een opstalverzekering afgesloten.
Deze verzekering dekt glasschade maar ook waterschade ten gevolge van bijvoorbeeld leidinglekkage bij bovenburen.
Niet verzekerd is schade ten gevolge van ondeugdelijk kit- en voegwerk.

Centraal Beheer biedt in sommige gevallen de mogelijkheid voor schadeherstel in natura.
Dat wil zeggen dat Centraal Beheer een door henzelf geselecteerd herstelbedrijf inschakelt. Dit bedrijf neemt dan contact met u op. Vervolgens wordt de schade hersteld en rekent Centraal Beheer rechtstreeks af met het herstelbedrijf. Op de herstelwerkzaamheden wordt 1 jaar garantie verleend.
Als u zelf een herstelbedrijf inschakelt bestaat een eigen risico van €250,-. Wanneer u kiest voor schadeherstel in natura, dan vervalt dit eigen risico (met uitzondering van stormschade).
Bij herstel van de oorzaak van een leidinglekkage wordt twee uur arbeidsloon vergoed en €25,- materiaalkosten. Ook de kosten voor het opsporen van de oorzaak van een leidinglekkage worden vergoed.

Bij glasschade, onverschillig of dit nu de buitenramen of b.v. glas in een binnendeur betreft, mag u zelf contact opnemen met Centraal Beheer. Hebt u andere schade, neemt u dan eerst contact op met het bestuur. Zij zullen u dan verder helpen.

Het telefoonnummer voor overige schademeldingen is 055 - 579 7777.
Het telefoonnummer van de Glasservice van Centraal Beheer is 0800 - 022 99 55.
Schade kan ook gemeld worden via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als u de verzekering belt, kan het volgende worden gevraagd:
Postcode: 7551 KN 5
Relatienummer: 203706
Contractnummer: 112066